Vanaf maandag 11 mei 2020 beginnen er werken in de Anspachlaan tussen de Verversstraat en het Fontainasplein. De werken beginnen vlak bij het Fontainasplein en gaan verder richting de Verversstraat.

Deze werken duren één week. Nadien is er een droogtijd van drie weken nodig voor dit deel beschikbaar is voor toegelaten voertuigen en voor leveringen.


Toegankelijkheid

De doorgang voor voetgangers, fietsers, PBM en de toegang tot de handelszaken wordt gewaarborgd voor de volledige duur van de werken.

De buslijnen 48 en 95 blijven via de Verversstraat, de Anspachlaan en Plattesteen rijden zoals aangekondigd, tot het einde van de heraanleg van het Fontainasplein.


Leveringen


De twee uiteinden van de werf in de Anspachlaan blijven toegankelijk voor leveringen van 4u tot 11u ’s morgens. Ofwel via het kruispunt met de Verversstraat/Rijkeklarenstraat, ofwel via de Kolenmarkt.

We verontschuldigen ons voor de eventuele overlast door de werken en danken u voor uw begrip.

De Stad Brussel staat tot uw beschikking voor alle bijkomende informatie over deze werken. Stuur daarvoor een e-mail naar het adres Julien.Mille@brucity.be. Of u kunt bellen naar het gratis nummer van Beliris: 0800/11.299 (van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u).