Vanaf 8 oktober begint de heraanleg van de voetpaden van de Anspachlaan tussen de Kiekenmarkt en de Grétrystraat.

De eerste fase, waarbij de centrale strook heraangelegd wordt, wordt momenteel afgerond. Tijdens de tweede fase zijn de werken gericht op de zones (voetpaden) langs de gevels van de gebouwen. Bij deze interventies worden de voetpaden per afgebakende, kleine zone ontmanteld om ze vervolgens opnieuw aan te leggen.

De duur van de tweede fase wordt geraamd op 2 maanden. Deze werken zouden eind 2018 voltooid moeten zijn, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

 

INFO TOEGANKELIJKHEID

Deze werken hebben geen impact op het openbaar vervoer.

De doorgang voorvoetgangers, fietsers, PBM en de toegang tot de handelszakenwordt gewaarborgd voor de volledige duur van de werken.

De bouwplaats blijft aan weerszijden bereikbaar voor leveringen, ofwel via de Grétrystraat, ofwel via de Kiekenmarktstraat.

Boulevard Anspach

We verontschuldigen ons voor de eventuele overlast naar aanleiding van de werken en danken u voor uw begrip.

Uurrooster van de bouwplaats: van maandag tot en met vrijdag en tijdens het weekend van 7 tot 18 u.

WE LUISTEREN

De Stad Brussel staat tot uw beschikking om u alle bijkomende informatie over deze werken te verstrekken; u dient daarvoor een e-mail te sturen naar het adres: Julien.Mille@brucity.be. Of u kunt bellen naar het groene nummer van Beliris : 0800/11.299 (van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u).